Семінар у Житомирі: фокус на ідентифікацію тварин та безпеку харчових продуктів

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області відбувся заключний етап семінару з питань ветеринарної медицини та безпеки харчових продуктів. Головну увагу, за доручення Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука, приділили аналізу роботи за рік та визначили важливі завдання на 2025 рік.

📌 Участь у заході взяли перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Ігор Волківський, в.о. начальника управління безпечності харчових продуктів Віталій Філоненко, начальник Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини Сергій Вітюк, а також очільниця Житомирської філії ДП АІРТ Ірина Павленко.

🔹 Під час заходу детально вирішувалися питання ідентифікації та реєстрації тварин, зокрема у свиногосподарствах. Наголосили на важливості 100% ідентифікації свиней та реєстрації приплоду.
🔹 Обговорили ефективність заходів боротьби з АЧС, організацію роботи ветеринарних служб у 2025 році та зміни в законодавстві.
🔹 Проаналізували роботу в системі TRACES NT та програмі «Молочний модуль», щоб в подальшому модернізувати їх.

✅ Спільно з фахівцями розробили заходи для покращення показників ідентифікації тварин, зокрема серед господарств фізичних осіб.

Разом робимо український аграрний сектор безпечним та ефективним! 🐄🐖🔍

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.