Посилення контролю ідентифікації тварин перед забоєм

Директор Петро Пешко разом із заступником із міжнародно-правових питань Андрієм Безноском, заступником Віктором Гордієнком, начальницею юридичного відділу Анною Гедз і керівником Львівської філії підприємства відвідали Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Одним із ключових питань зустрічі стало посилення контролю за ідентифікацією тварин перед забоєм на забійних підприємствах. Адже Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук підписав наказ, щодо запровадження пілотного проєкту, спрямованого на посилення державного контролю за діяльністю операторів ринку щодо забою тварин у Київській та Львівській областях.

Представники ДП АІРТ та Головного управління обговорили цю важливу тему з бізнесом – представниками забійних господарств. Діалог був відкритим та продуктивним: говорили про виклики, з якими стикаються підприємці у процесі ідентифікації, а також шляхи їх вирішення.

Чому важливий цей пілотний проєкт?

– Гарантія прозорості походження м’яса.

– Запобігання нелегальному обігу тваринної продукції.

– Посилення довіри українських та міжнародних споживачів до української продукції.

– Відповідність європейським стандартам якості.

Ми прагнемо, щоб процес ідентифікації був максимально ефективним та зрозумілим для всіх учасників ринку. Впроваджуємо сучасні підходи, співпрацюємо з бізнесом і державними органами, щоб забезпечити 100% контроль на всіх етапах – від народження тварини до готового продукту.

Дякуємо колегам з Держпродспоживслужби Львівщини та представникам бізнесу за конструктивну зустріч. Разом ми робимо український ринок м’ясної продукції безпечнішим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.