В Головному управління Держпродспоживслужби в Одеській області зібралися провідні спеціалісти, щоб обговорити ключові питання у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів.
📌 Основні теми наради:
✅ Епізоотична ситуація в області
✅ Запобігання поширенню африканської чуми свиней та грипу птиці
✅ Пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин
✅ Державний контроль за законодавством щодо харчових продуктів
Також зосередили увагу на питаннях ідентифікації тварин. Керівник Одеської філії Володимир Домікан зазначив, що область демонструє передові темпи в ідентифікації по Україні. Це зміцнює довіру споживачів до тваринної продукції та забезпечує стабільну епізоотичну ситуацію в регіоні.
Така нарада, як і багато інших, відбулася в межах ініціативи Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука, яка спрямована на тісну роботу та покращення комунікації в галузі.
🤝 Спільними зусиллями рухаємося до 100% ідентифікації тварин та захисту здоров’я українців!


